Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate Balint Constantina

Activitate Balint Constantina

Adica, trebuie sa ma duc in Caraula, Dolj?
Va multumesc! Dar, pentru linistea mea sufleteasca, prefer sa revin la numele de fata. Ma indrumati, va rog, ce trebuie sa fac? Casatoria a fost in Caraula, judetul Dolj. Eu, acum, am flotant in Sfantu gheorghe, judetul Covasna. Va multumesc, din suflet!
Buna seara! Am ramas cu numele de familie de comun acord, eu, urmand sa ma intorc in Germania si neavand alta adresa, decat a lui. Acum, imi face probleme, sa imi schimb numele. Nu am avut nici o pretentie de la el, dupa 5 ani de casatorie. A fost de comun acord. Casatoria si divortul au fost in judetul Dolj. Acum, m-am mutat, cu chirie, in Sfantu Gheorghe, Covasna, ca sa fiu aproape de copii. unde trebuie sa depun cererea pentru schimbarea numelui? Trebuie sa ma duc in judetul Dolj sau pot sa o fac in judetul Covasna? Va multumesc, anticipat!
Buna seara! Am divortat la sfarsitul lui martie 2020. Am ramas cu numele de familie al sotului. As vrea sa revin la numele de fata. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, ce trebuie sa fac. Mentionez ca lucrez in Germania si abia in luna iulie ma pot intoarce in tara pentru 2-3 saptamani. Si, in acest rastimp, va trebui sa-mi schimb si cartea de identitate si si carnetul de sofer. Va multumesc!