Buna ziua,
Curand se vor implinii 2 ani de cand mi-a fost suspendat contractul individual de munca pentru ca am intrat in concediul pentru cresterea copilului.
Problema este ca firma la care am lucrat nu are inca declarat falimentul , dar acest lucru trebuie sa se intample curand. Clar nu am unde sa ma intorc la lucru si voi fii concediata.
Intrebarea mea este, daca in acest caz ei sunt obligati sa imi ofere un salariu compensatoriu.
Mentionez ca toti ceilalti colegi care au fost concediati au primit aceasta compensatie.
aseara sotul meu m-a batut, dar pana dimineata au trecut cucuiele. am sunat la politie, dar el este linistit pt ca stie ca fara certificat medico legal nu pateste nimic. precizez ca este politist si tot timpul ma face atenta ca el cunoaste legea mai bine ca mine si ca nu se dovedeste agresiunea asa simplu cum cred eu. am un opil de 7 luni. vreau sa divortez, dar el mi-a zis ca nu va fii de acord cu divortul si ca imi va face viata un cosmar, plus ca va lupta sa obtina custodia copilului. ce sa fac? cat timp poate dura un divort in cazul meu?
am uitat sa spun ca m-a batut de mai multe ori si de fiecare data mi-a spus ca nu o sa ii faca nimeni nimic pentru ca doar noi am fost de fata cand m-a batut.