Este legal ca un asistent medical sa lucreze 8 ore pe zi la cabinetul medical in fiecare zi si apoi sa lucreze si 116 ore de garda (suplimentare) la un centru de permanenta angajata de acelasi angajator (nu exista contract de munca separat)? Exista conditii in care se poate depasi cele 48 ore de lucru pe saptamana (in acest context evident)?
Situatia este urmatoarea: am vandut masina in urma cu 9 ani (2001) fara sa fac niciun act, cu cate un martor de fiecare parte si cu promisiunea ca va veni sa facem acte, lucru care nu s-a intamplat. Am pastrat cartea de identitate a masinii in original. In anul 2006 am primit de la Politie o instiintare ca masina a fost radiata din circulatie de drept conform unei Ordonante a Guvernului deoarece nu s-a preschimbat talonul, luna trecuta am primit. la solicitarea mea, de la politie un certificat de radiere pe care scrie radiere de drept conform Ordonantei respective. La Primarie mi s-a spus ca trebuie sa platesc impozit in contiuare si ca trebuie sa duc masina la fier vechi. cum sa procedez pentru a nu mai plati impozit?