Care sunt consecintele fiscale romane in cazul unui actionar al unei filiale romanesti care renunta la un imprumut/creanta scadent (tinand cont ca va aparea un castig la nivelul filialei romane)?
Multumesc pentru raspuns, dar eu tot nu sunt lamurita pentru ca am o societate civila de avocatura cu trei asociati,cu sediul in Bucuresti, si are un punct de lucru in Cluj. La punctul de lucru din Cluj nu are nicio cheltuiala si niciun venit, intrebarea este: chiar daca in Cluj nu au venituri si nici cheltuieli trebuia completat formularul "200" si formularul "204" cu zero? Pentru ca am declarat in aceste doua formulare ca sursa de venit numai din sediul din Bucuresti nici nu am pomenit in vreun formular de Cluj.(desi punctul este declarat la fiscul din Cluj) Si ma tot gandesc daca am facut bine sau nu. Multumesc inca o data pentru raspuns si astept sa ma "limpezesc la creier"
Care este articolul de lege care reglementeaza punctul de lucru la persoane fizice(avocati,notari), si ce facem in situatia in care nu ai nicio cheltuiala la acest punct si niciun venit declaram zero?