avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Activitate mariuss_05

Activitate mariuss_05

Răspuns la discuția Radar nou
in plus fata de asta cred ca masina din care a iesit agentul care ma oprit si pe care era amplasat radarul nu este aceeasi cu nr de inmatriculare trecut in procesul verbal pt ca toate radarele noi din jud IS au nr de B iar in proces este nr de IS :stunned:
a condus auto....nr...pe DB....loc...la km....a fost inregistrat cu aparatul radar cu viteza de 80km control radar limita vit 50 km fapta inregistrata de aparatul radar aflat stational de pe auto is 07.... nu a prezentat documentele auto :">
la martor asistent este trecut nr auto is07....si nr film, fara semnatura la martor asistent
este corect asa ceva ?
pt radar am primit amenda si puncte iar pt acte avertisment cu precizarea pt fiecare articol completata la punctul confiscare
Multumesc pt raspunsuri...e prima data cand ma lovesc de o astfel de problema dar ma gandesc , ca daca nu am nimic de pierdut si oricum o sa fac contestatie !
M-ar fi interesat in mod special daca stie cineva cum functioneaza aceste aparate, pt ca nu stiu exact insa ma gandesc asa ,ca atunci cand piuie detectorul ele emit in banda K si doar in momentu acela ele masoara viteza, (viteza mea fiind legala in momentul in care a inceput sa piue, pana sa terminat) in rest doar filmeaza.
Si ca sa fiu mai explicit am intrat cu viteza de 80 -90 km in localiate dupa care am redus treptat datorita faptului ca eram in coborare , iar agentul mi-a zis ca aveam 80 km la ora la intrarea in localitate iar radarul era amplasat la 1km de aceasta,deci este posibil sa fi fost si detectorul meu depasit de performanta acestor aparate radar.
Discuție Radar nou
poate fi facuta contestatie pe motiv de nulitate a unui pv radar pentru faptul ca in pv nu sa specificat seria si nr aparatului radar ? ci doar nr auto si filmul (radar nou) am sanse de anulare a amenzii ? in momentul in care mi-a piuit detectorul nu aveam viteza precizata in PV ci aveam viteza legala insa am inteles ca aceste radare noi inregistreaza inainte si dupa ce agentul apasa butonul de inregistrare cu 30 sec.
sa confruntat cineva cu o astfel de situatie ? :)