avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet avocat Daniela Maracineanu

Activitate Cabinet avocat Daniela Maracineanu

Intampinarea depusa nu poate fi considerata nula pentru lipsa calitatii procesuale. Din cate inteleg, instanta a admis exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a agentilor vamali si a considerat ca doar agentul constatator are calitate procesuala pasiva si, pe fond, a respins contestatia ca nefondata, in contradictoriu doar cu agentul constatator. Nu poate fi vorba de o contradictie a solutiei instantei cu admiterea exceptiei lipsei calitatii procesuale pasive a unora dintre parati.
Nu pot exista greseli pe portal. Daca spuneti ca este vorba de un dosar intortochiat, ar fi fost mai bine pentru dvs. sa fi avut un avocat. Pentru faza recursului este bine sa va angajati un aparator.
Răspuns la discuția respingere recurs
Trebuie sa precizati mai exact speta. Se putea formula si o contestatie la executare, nu am inteles exact daca a fost formulata.
Daca este vorba de doua societati comerciale, se poate utiliza OUG 119/2007 - ordonanta de plata si nu ordonanta presedintiala.
Buna ziua. Mentionati faptul ca societatea este infiintata in 1994, dar nu sunteti sigur. Aceasta inseamna ca nu aveti datele de identificare ale societatii debitoare? Trebuie sa obtineti un certificat constatator de la ONRC si apoi, daca aveti facturi acceptate de debitor, sa actionati societatea in instanta pe o procedura speciala cu caracter urgent prevazuta de lege. Nu este tardiv. Puteti solicita si penalitati de intarziere la plata facturilor precum si dobanzi si cheltuieli de judecata.