Fiţi mai explicit în fraza "... un ONG sa obtina in numele persoanei infiintarea SRL pentru obtinerea vizei de lunga sedere?". Cum adică?
Pentru constituirea unei societăţi comerciale asociaţii sau viitorul administrator pot mandata o persoană fizică ca în numele lor să îndeplinească formalităţile de înregistrare a societăţii. Mandatul se acordă printr-o procură întocmită la notarul public.
Conform ordinului pe care vi l-am comunicat, înscrierea în ROI este valabilă de la momentul comunicării deciziei organului fiscal prin care aprobă înscrierea. Termenul maxim de soluţionare este 10 zile. Din momentul în care aveţi decizia în mână puteţi desfăşura activităţi comerciale intracomunitare.
La S.R.L. se depune cazierul asociaţilor şi al administratorilor.
În legea nr. 85 din 2006 nu există sancţiuni pentru administratorul care nu îşi îndeplineşte atribuţiile, în astfel de cazuri este antrenată răspunderea disciplinară. Dacă s-a produs un prejudiciu ca urmare a activităţii defectuoase a administratorului judiciar / lichidatorului, partea vătămată şi-l poate recupera din asigurarea de răspundere profesională pe care orice practician în insolvenţă este obligat să o aibă încheiată.
Porţiţe nu au fost niciodată, au fost acţiuni care au fost admise. Formulaţi o acţiune în instanţă şi vedeţi dacă veţi avea câştig de cauză. Până la acest moment nu s-a pronunţat nici o instanţă cu privire la timbrul de mediu.
Veţi merge pe impozitul microîntreprinderilor. Art. 112 indice 2 alin. 6 Cod fiscal prevede că "Nu sunt obligate să aplice sistemul de impunere reglementat de prezentul titlu persoanele juridice române care ... (lit. c): desfăşoară activităţi în domeniile asigurărilor şi reasigurărilor, al pieţei de capital, cu excepţia persoanelor juridice care desfăşoară activităţi de intermediere în aceste domenii".