avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Activitate renia

Activitate renia

:Lucrez la o societate de o viata intreaga ,am 49 de ani si incepand de anul trecut aceasta societate intampina dificultati care atrag dupa sine concedieri si neplata salariilor
eu inca nu am fost concediata dar sotul meu da cu amenintari ca trebuie sa ramana decat unul si daca comentam plecam amandoi
Precizez ca lucrez cu contract colectiv de munca dar problema este ca nu ne mai da salariile la timp in momentul de fata am de luat salariile din ianuarie si pana in prezent si cu somajul sotului nu ne mai ajungem deoarece ca fiecare om avem rate la banci si suntem in imposibilitate de plata a acestora
Daca primeam bani la timp nu era o problema deoarece ne ajungeau dar se pare ca nimeni nu ne mai ajuta nici macar sindicatul ,statele de plata se dau in ziua salariului dar banii nu,ne uitam lung la ei si nu ne dau nici un raspuns si am ajuns intr-o situatie disperata deoarece bancile nu iarta iar pe langa acestea mai avem si o intretinere si mai trebuie sa si traim
Chiar nu putem trage la raspundere aceasta societate pentru situatia disperata in care am ajuns deoarece de muncit muncesc sunt prezenta la locul de munca imi respect datoriile de angajat pe cand pe ei nu ii intereseaza ca angajatul nu are ce pune pe masa deoarece nu il plateste si nici macar nu ne da un raspuns si practim ne este frica sa mai ridicam privirile asupra lor ca ne ameninta ca ne da afara si avem si noi o varsta la care nu te mai primeste nimeni