Depinde cat iti iese in sange! si eu am platit taxa, daca sa ajuns la analize de sange, asta inseamna intocmire dosar penal.. si o sa astepti de te saturi pana judeca astia cazul ca si la mine, eu inca mai astept de vreo 3 luni sa se termine. Am fost la parchet si cei de acolo mi-au zis ca o sa mai astept cel putin o luna pana se va finaliza cazul!
tocmai asta e problema .. ca postarita nu mi-a lasat nimic in posta. si auzi la ea ca ma strigat dar na raspuns nimeni, de parca as fi stat la casa, eu stau la bloc si ea striga de la parter de parca eu as fi auzit ... in fine ce sa le faci , le e lene.
merci pentru informatie o sa ma duc la politie sa vad ce nr are dosarul meu.
Edit:
Frate ce milogi am fost la Procuratura si ei miau spus ca au trimis dosarul inapoi la politie. si eu cand am fost acum 1 saptamana la politie miau zis ca e dosarul la ei sa dau declaratie iar. si o sal trimita, azi surpriza cei de la procuratura nu au mai primit dosarul inapoi, daca il aveam si la Bucuresti si tot ajungea pana azi, milogi frate pana nu intervii cu ceva nai ce sa faci. Acum ca tot au scazut salariile cu 25% trebuie oamenii sa-si recupereze cei 25%.... sper ca saptamana viitoare sa rezolv .............
multumesc pentru informatie.
ideea este ca acum o sa ma intarzie mai mult, daca apucam sa iau citatia sau amenda (postarita mia zis ca este o amenda, si la politie am fost, ei au zis ca nu au trimis ei nimic si ca cei de la parchet trimit rezolvarea situatiei, ei decat au trimis dosarul la parchet si de aici incolo nu mai e treaba lor ) se rezlova mai repede .. :( oricum o sa ma duc marti la financiar sa vad ce amenda a fost, ca din cate stiu amenzile acolo se duc daca nu le platesti.
Sal am si eu o problema tot cu alcoolemia .. mia iesit 0.8 in echilotest si 1.2 in sange ! in fine nu e asta problema ... a fost trimis dosarul tot si azi ma intalnii cu postarita si imi zise ca ma cautat acum 1 saptamana ca am primit o amenda si din cauza ca nu am fost acasa sa intors inapoi la procuratura.
Intrebarea mea este, de unde mai ridic eu amenda ? adica trebui sa ma duc la procuratura sa o iau ? sau cum ca nu-mi dau seama.