I-mi cer scuze ca revin cu acest subiect.M-am documentat mai bine si iata care este situatia reala:pe terenul care este inregistrat la primarie (rol)sunt 3 proprietari (frati)din care la ora actuala 2 sunt decedati si unul in viata.Socrul meu este unul din cei decedati in 2006 .Mentionez ca pentru acest teren nu s-a facut succesiunea nici pana astazi.Singurul care plateste inpozit ( 1/3 din el )este fratele in viata.Sotia mea nu doreste sa faca succesiunea pentru ca nu se intelege deloc cu unchiul si nici nu s-a folosit de teren din 2006 si pina acum.
Va intreb daca este obligata sa plateasca inpozit (suma fiind destul de mare 994 ron debit si penalizari 1296 ron ).
Va multumesc
Am urmatoarea problema : --socrul meu a decedat in anul 2006 iar acum in 2015 i-a venit o instiintare de plata cu impozitul pe un teren ( impozit din 2005 pina in 2013).Mentionez ca succesiunea pe acest teren nu s-a facut deoarece sotia nu stia de el,Ma intereseaza daca sotia este obligata sa plateasca acest impozit in ipoteza in care nu-l doreste.
Va multumesc anticipat .