avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate Aura Popa

Activitate Aura Popa

Multumesc tuturor celor care au raspuns intrebarilor mele. Sunt lamurita ce trebuie facut la momentul actual dar nu stiu si cum se poate face acest lucru. Cui trebuie sa ma adresez pentru a se constata nulitatea TP si pentru radierea celorlalti mostenitori, in instanta? Si, dat fiind ca si tatal meu si ceilalti doi frati ai sai nu mai sunt in viata, actiunea se indreapta spre mostenitorii acestora? Inca odata, multumesc anticipat pentru lamuririle date.
Va multumesc pentru raspunsuri. Inca o intrebare: Titlul de proprietate este emis pentru toti cei trei frati, in ciuda faptului ca tatal meu detine certificatul de mostenitor , dupa renuntarea voluntara la masa suscesorala a fratilor sai, masa care din cauza colectivizarii nu includea si restul terenurilor. Este nevoie de deschiderea unei alte succesiuni pentru pamantul redobandit dupa Revolutie?
As dori raspuns la urmatoarea problema: tatal meu a mostenit casa parinteasca si pamantul de sub ea, cu certificat de mostenitor, prin renuntarea voluntara a celorlalti doi frati ai sai. La vremea cand s-a facut succesiunea, colectivul acaparase tot restul de pamant provenit ca mostenire. Intrebarea este daca acest pamant se imparte tuturor mostenitorilor prin redobandirea lui sau ii revine tot tatalui meu. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.