Va multumesc pentru raspuns,dar ma refeream la locurile dintre blocuri si...mai mult de atat vreau sa va intreb daca prin lege proprietarul nu ar trebui sa asigure si locuri de parcare sau cel putin sa-mi explicati ce inseamna acel 24/630 cota din teren.Va multumesc.
Buna,
Am cumparat un apartament intr-o curte cu alte 2 blocuri.In actele mele de proprietate am inscrisa o cota parte indiviza de 3,85% si o cota de teren de 24/630.Proprietarul a scos la vanzare parcarile din curtea blocului(parcari marcate si numerotate).Intre blocurile din curte exista spatiu pentru parcarea autovehiculelor,la fel marcat ,dar nenumerotat.Intrebarea mea este daca pot parca autoturismul pe aceste spatii nemarcate(nu imi permit cumpararea unui loc de parcare),tinand cont de faptul ca am acea cota de 24/630 teren(ce inseamna aceasta?).Incalc legea sau,mai bine zis poate fostul proprietar al apartamentelor sa ma scoata din curtea blocului pe motiv ca nu am cumparat loc de parcare(mentionez ca intrarea in curte se face pe poarta telecomandata si am platit atat montajul cat si curentul lunar consumat de aceasta.)