avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Activitate vasilepp

Activitate vasilepp

Răspuns la discuția Declaratie
cu tot cu deplasarea?
Discuție Declaratie
Buna ziua. Cat costa o declaratie autentificata la notar, dar una la avocat?. Atat avocatul cat si notarul se pot deplasa la domiciliul declarantului pentru ca acesta sa dea declaratia? si cat ar costa deplasarea acestora? va rog sa-mi spuneti pt fiecare in parte.
Răspuns la discuția contract v/c
Buna ziua. Revin cu precizari: numai tatal meu traieste dintre frati si respectiv o parte din copii fratilor dar acestia au domiciliul in alte localitati si nici macar nu stim unde.
Discuție contract v/c
Buna,
Va supun atentie dumneavoastra o problema pe care o am: in 1970 tatal meu a cumparat de la parinti (decedati) mai multe terenuri (pe care acestia le aveau inscrise in registrul agricol dupa cum se mentioneaza in contract) cu contract de vanzare cumparare scris la masina de scris si semnat de parti in prezenta a 2 martori care au semnat fara sa-si fi trecut si numele (se specifica si ca tatal meu a platit suma de bani ceruta de acestia pt tertenuri). Am dorii sa cerem instantei sa pronunte o hotarare care sa tina loc de contract autentic de vanzare cumparare. Va intreb pe dumneavoastra ce probe ar trebuii sa administram si ce expertize se fac pentru admiterea cererii?
Astept raspunsul dumneavoastra.
Multumesc.