Sunt din Timisoara si dori sa va intreb cum se poate contesta o amenda primita de la politia comunitara. Mentionez ca la sfarsitul anului trecut pe strada pe care locuiesc s-au efectuat lucrari de asfaltare si nefiind acasa masina mea a fost ridicata din locul in care fusese parcata regulamentar si pusa pe spatiul verde, fara a ma instiinta cineva. Am lasat-o acolo, datorita faptului ca era nefunctionala si nu puteam sa o mut in alta parte. Dupa vreo 3 luni m-am trezit cu o amenda pe parbriz si peste cateva zile cu o " invitatie" sa ma prezint la sediul politiei comunitare si sa furnizez datele persoanel care a condus respectiva masina. Dupa ce am mers la ei, am constatat cu stupoare ca eu sunt de vina ca nu mi-am "luat masina de pe spatiul verde si ca nimeni nu are nici o vina in afara de mine pentru ca masina este a mea". Dat fiind faptul ca inca nu mi-a fost emis procesul-verbal, as dori sa va intreb ce as putea face ca sa contest aceasta amenda, ca mie mi se pare cel putin aberant ceea ce se intampla in acest caz.