avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate mondragora

Activitate mondragora

Nu stiu ce acte as putea sa le duc. Martori am, chiar mai multi. Astept sa vad ce se intampla , dupa ce imi trimit procesul verbal. Multumesc mult.
Buna ziua.

Sunt din Timisoara si dori sa va intreb cum se poate contesta o amenda primita de la politia comunitara. Mentionez ca la sfarsitul anului trecut pe strada pe care locuiesc s-au efectuat lucrari de asfaltare si nefiind acasa masina mea a fost ridicata din locul in care fusese parcata regulamentar si pusa pe spatiul verde, fara a ma instiinta cineva. Am lasat-o acolo, datorita faptului ca era nefunctionala si nu puteam sa o mut in alta parte. Dupa vreo 3 luni m-am trezit cu o amenda pe parbriz si peste cateva zile cu o " invitatie" sa ma prezint la sediul politiei comunitare si sa furnizez datele persoanel care a condus respectiva masina. Dupa ce am mers la ei, am constatat cu stupoare ca eu sunt de vina ca nu mi-am "luat masina de pe spatiul verde si ca nimeni nu are nici o vina in afara de mine pentru ca masina este a mea". Dat fiind faptul ca inca nu mi-a fost emis procesul-verbal, as dori sa va intreb ce as putea face ca sa contest aceasta amenda, ca mie mi se pare cel putin aberant ceea ce se intampla in acest caz.

Multumesc.