avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Activitate carmencristache2006

Activitate carmencristache2006

Discuție drept civil
buna ziua,
Ma numesc Cristache Carmen si am o societate pe care am dobindit-o in anul 2008 prin cesionarea partilor sociale de fostul proprietar.Acum am fost data in judecata de o societate prin care mi se cer anumite bunuri din cadrul firmei pe motiv ca ele ar fi fost cumparate in anul 2004 de aceasta.In motivarea cererii au spus ca intre cele doua societati au fost relatii comerciale si bunurile au fost lasate in custodie de la data cumpararii societatii mele.Singura relatie dintre cele doua este ca au avut acelasi administrator si a fost asociat cu cel de la care am cumparat firma . in anul 2007 s-au despartit si fiecare a ramas cu cate o firma.In instanta au prezentat copie dupa niste facturi cu anumite bunuri care spun ei sant proprietatea firmei mele.La proces am cerut sa fie dovedit acest lucru cu un proces verbal de custodie sau un alt act dar judecatoarea a spus ca eu trebuie sa fac dovada ca acele bunuri nu sunt ale mele.La ultimul termen din 27.05.2010 am solicitat proba cu inscrisuri intrucat val depaseste 250 lei ( mai exact este vorba de 53799 lei ron) si nu proba cu martori asa cum solicita reclamanta.Mi s-a admis dar ceea ce vrea sa spun este ca acele bunuri nu exista in societate, eu am proces verbal de predare primire de la cel care am cumparat firma .Il pot folosi in instanta? si cu ce ar trebui sa mai dovedesc.

va multumesc si astept ajutor.