Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am luat niste articole de imbracaminte de la un cetatean strain fara sa le platesc in ideea ca le voi vinde intr-un magazin specializat. intre timp magazinul a fost inchis si eu am marfa respectivului pe cap. pentru ca nu a vrut ca marfa sa ii fie inapoiata am convenit sa redactam o declaratie intre mine si respectivul prin care eu sa scriu ca am luat marfa de la el in valoare de suma respectiva. asta s-a intamplat acum 3 ani fara cateva zile. ieri ne-am intalnit si i-am propus sa isi ia marfa inapoi. el nu vrea marfa, vrea banii si ameninta ca ma da in judecata in baza acelei declaratii. in declaratia respectiva nu apare decat numele meu incomplet, fara adresa, fara serie si numar de ci, fara nici un alt element de identificare, doar o semnatura si o data. am cateva nelamuriri:
1. Ma poate da in judecata in baza acelei declaratii?
2.daca ma poate da in judecata ce se poate intampla?
Mentionez ca el doreste sa ii dau o noua declaratie in fata unui avocat imputernicit prin care sa recunosc ca am luat marfa de la el. De data asta cu copie dupa CI si toate datele. i-am spus ca nu mai vede nimic scris de la mine si ca daca vrea marfa o inapoiez, daca nu sa ma dea in judecata. Ce credeti ca se poate intampla.
Multumesc