avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate pavelina

Activitate pavelina

Răspuns la discuția am fost pacalita....ajutati-ma
dar daca ea se duce la politie si imi face plangere, si din inregistarea telefonica reise ca eu nu i-am zis decat ca vara asta o sa scot banii de la ea indiferent prin ce metoda si ca puteam sa-i fac rau ficei ei,dar mi-am dat seama ca ea nu are nici o vina, politia ce poate sa-mi faca ?
Acum un an am vandut in rate un laptop unei "prietene" si mi-a dat 100 euro din 420, urmand ca in 3 luni sa-mi dea si restul de bani. Nu mi i-a dat dupa acea perioada si prin decembrie am fost la ea la usa si mi-a scris o hartie de mana k in urmatoarele 3 luni urmeaza sa mii dea. Au mai trecut si acele 3 luni si nu am mai vazut nici un ban iar in seara asta am fost la ea la usa din nou cu fratele meu si erau copii ei acasa si le-am zis sa deschida usa, dar ei nu au vrut si fratele meu nu a vorbit foarte frumos cu ea, in sensul ca i-a zis ca o sa aiba probleme. Ma suna "prietena" si ne-am certat ingrozitor i-am zis ca daca nu imi da banii o sa aiba probleme si ea mi-a zis ca vrea sa mii dea dar nu are bani,apoi i-am zis ca as fi putut sa-i fac rau fetei ei dar mi-am dat seama ca ea nu este vinovata ca are o mama ........si in cele din urma i-am zis ca vara asta o sa scot banii de la ea prin orice metoda posibila. A inceput sa zica ca i-am amenintat familia si o sa se duca la politie sa faca plangere (avand neamuri influente in politie, avocati, procurori) si apoi mi-a zis ca laptopul e stricat dar o sa mi-l inmaneze personal un politist care e prieten de familie cu ea. Acum as vrea sa va intreb daca mai am vreo sansa sa recuperez laptopul sau banii in conditiile in care eu am pierdut hartia semnata de ea;daca poate sa imi faca plangere ca am amenintat-o (ea mi-a zis ca a inregistrat convorbirea si ca ficei ei ii este frica sa iasa din casa si plange in continuu). Astept raspuns pentru ca nu stiu ce sa fac......