Am avut martori care au spus instantei ca ma pot descurca foarte bine,am avut copii la mine 2 luni dupa despartire,timp in care copii au fost foarte bine...dar pare ca nimic nu conteaza pe langa "mama"...
Am 35 de ani,2 copii,baieti de 3,respectiv 5 ani,si sunt in curs de divort.
Am citit in parte postarile de pe forum ...
Eu lupt pentru copii mei dar oare am vreo sansa?
Am pierdut deja copii pe parcursul procesului prin ordonanta prezidentiala fara ca macar sa ma citeze la proces,in conditiile in care copii stateau cu mine in acea perioada;am pierdut recursul desi invocasem incompetenta teritorilala,incompetenta recunoscuta de judecatoria respectiva in procesul de divort;judecatorii de la recurs nici macar nu s-au obosit sa motiveze corect decizia,au trecut acolo un articol ce nu avea nici o legatura cu incompetenta teritoriala;am cerut contestatie in anulare dar mi-a fost respinsa pe motiv ca a fost tardiva.Acum am pierdut si la procesul de divort.Sotia mea,fosta sotie,nu s-a prezentat la primele 2 termene,desi ea intentase divortul si a mai fost si citata la interogatoriu,eu am angajat cel mai bun avocat din localitatea respectiva,judecatorul a acceptat sa audieze martorii adusi de mine,a acceptat cuvantul pe fond in absenta ei(sotiei),a pus in pronuntare apoi a repus dosarul pe rol cerand sentinta de la ordonanta prezidentiala...la urmatorul termen a fost prezenta si fosta sotie cerand reluarea procesului dar acest lucru i-a fost refuzat de judecatoare.Mentionez ca anchetele sociale au fost facute iar in ele se specifica ,la mina ca "recomanda incredintarea catre tata a minorilor" la ea "lasa la latitudinea instantei dar reaminteste ca date fiind varstele minorilor este mai bine sa fie incredintati mamei". Am venituri mai mari si conditii mai bune pentru copii,am un program ce-mi permite sa stau tot timpul cu copii in afara programului de la gradinita spre deosebire de mama care lucreaza in ture de 12 ore si face si naveta in alta localitate.
Si totusi judecatoarea a hotarat sa-i fie incredintati ei copii...
Cum e posibil?
Ce pot face?Ce sanse mai pot avea la apel?(din cate am auzit doar in procent foarte mic se mai intorc primele sentinte...)
Sa astept sa faca 10 ani?Adica inca 7 ani?Ce vor ajunge ei pana atunci?