Dupa ce am dat declaratie si eu si fiul meu, probabil si chiriasul, ieri m-au sunat de la politie sa ma prezint sa mergem sa imi iau bunurile. Nu credeam ca va fi atat de usor dupa toate amenintarile chiriasului.
Va multumesc pentru sfaturi.
Multumesc pentru raspunsul dat atat de rapid. Problema mea dupa cum v-am spus este de natura financiara. Astazi am fost si am depus plangere la politie, deoarece sambata am incercat din nou sa discut cu proprietarul si am chemat si politia, care mi-a spus ca nu pot face nimic atata timp cat nu am depus o plangere. Ma poate ajuta politia in recuperarea bunurilor.
Multumesc
Buna ziua,
As dori sa ma ajutati intr-o problema pe care o am. Fiul meu si-a deschis acum 2 ani un bar, iar anul trecut a intrat in insolventa. In anul 2008 am cumparat in rate doua televizoare, unul pentru apartamentul din oras si altul pentru mine la tara. La sfarsitul anului fiul meu mi-a cerut sa ii imprumut televizoarele pentru bar pana in momentul in care societatea va avea fonduri sa isi achizitioneze altele. In mai 2009 firma a intrat in insolventa televizoarele mele fiind retinute de catre proprietar. Proprietarul a recunoscut in discutiile avute ca nu are dreptul legal sa mi le opreasca eu neavand nici o treaba cu el, dar refuza sa mi le inapoieze deoarece societatea are datorii fata de el. Ceea ce mi-a spus a fost ca in contractul de inchiriere este stipulat ca are dreptul de retinere a bunurilor, dar eu cred ca are drept doar asupra bunurilor societatii, mai ales ca furnizorilor le-a inapoiat bunurile. Am primit sfaturi sa il dau in judecata, dar eu sunt pensionara si nu imi permit un avocat.
As dori sa ma indrumati in rezolvarea acestei probleme.
Va multumesc.