Buna ziua!
Sunt o proaspata mamica care a depus cerere pentru salariul mediu pe unitate care se acorda pentru nasterea unui copil conform art 51 din CCM.
Raspunsul de la unitatea a fost ca din cauza legii 118/2010 nu se mai acorda acest salariu de la 1 iulie. Eu am citit legea si la cat ma pricep eu nu am sesizat nimic legat de acest bonus.
Poate sa imi spune cineva concret cine are dreptate?
Mentionez ca sunt educatoare.
Va multumesc!
Am tot cautat pe net si nu am gasit destule dovezi ca sa zic asa.
Ce lege s-a mai dat legat de centrele de fier vechi? Au inca voie sa functioneze in zone rezidentiale sau ar trebuie sa fie in zone industriale sau spre iesirea din orase?
De doi ani si jumatate traim cu zgomote de fiare trantite si aruncate. Nu mai stiu ce reclamatie sa le fac, ca se pare ca stau foarte bine cu pilele, de la mediu cica autorizatia este in regula dar ei taie masini cu autogenu de nu pot tine nici macar un geam deschis, iar de tulburarea linistiti publice ce sa mai zic ca legea nu specifica decat intre 22-8, dar dupa-amiaza cand incarca un tir intreg si trantesc fierataniile de mi se zguduie creierii in cap nu pot sa le fac reclamatie, ca nu pot culca nici copii nici somn din tura de noapte nu poti avea.
Mai grav este ca daca ii rogi frumos sa nu le tranteasca asa te fac cu ou si cu otet de nu te vezi ca sunt numai "bronzati" pe acolo.... :-<
Romania...tara tuturor posibilitatilor!