avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate cristina_ciomaguta

Activitate cristina_ciomaguta

Discuție intrebare
Buna ziua, Ma numesc Cristina si va scriu in speranta ca ma veti putea ajuta.Sunt studenta si anul acesta am vrut sa plec cu programul work&travel in SUA, m-am inscris la o agentie si am platit prima rata a programului de 200 dolari.Ulterior nu am mai putut pleca in SUA, insa pt a nu renunta la ideea de a pleca din tara pe perioada verii, am decis sa ne transferam pentru Grecia.Am semnat un document prin care am renuntat la primul contract (cel pentru SUA) si am semnat unul pentru Grecia. Acum insa au intervenit alte probleme de ordin familial si am fost nevoita sa renunt si la plecarea in Grecia.In acest contract scrie ca daca nu primesc nicio oferta de la angajatorul grec (nu am ajuns pana la etapa aceea oricum) imi voi primi banii inapoi, insa cand am fost la agentie mi-au spus ca nu imi pot da niciun ban pentru ca m-am transferat de la programul pentru SUA la cel pentru Grecia. Dar din moment ce eu figurez ca beneficiar al contractului pentru Grecia, nu ar trebui sa se respecte clauzele contractului respectiv si sa imi primesc banii inapoi? Va multumesc pentru ajutor, sper ca imi veti raspunde deoarece pentru mine e mai mult o problema de principiu, nu neaparat pentru suma respectiva.