avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra_k12

Activitate alexandra_k12

Va multumesc!
k, am citit si observ ca nu exista nici o restrictie referitoare la solicitarea co in primul an de munca cum mi s-a invocat. probabil a fost ceva de genul asta mai de mult.

va multumesc mult
va inteleg pct de vedere ref la prelungire. la mine lucrurile sunt clare, probabil din aceasta cauza nu vrea sa imi acorde acele zile libere, ca ramane descoperit in acea perioada.

imi puteti spune va rog art din lege ref la aceasta problema, ca sa ma pot justifica in fata sefului. vreau sa ii arat ca am dreptul la co si cu toate astea il inteleg si voi veni la munca in acea perioada urmand sa imi iau co dupa sarbatori.
va multumesc mult
contractul de munca cu per det se va inlocui cu unul pe perioada nedeterminata.

acum problema este ca am solicitat aceste zile de concediu si mi s-a spus ca in primul an de munca nu am dreptul la CO decat dupa primele 11 luni.e adevarat?

mentionez ca pana acum nu am mai avut contract de munca, am mai lucrat dar doar cu conventie civila.
vreau sa plec din bucuresti si nu stiam sub ce forma pot solicita sa am liber in aceste zile.
e foarte bine daca se poate considera CO.

va multumesc mult.
sunt angajata cu contract de munca pe perioada det 3 luni de la 1 sept. la 1 dec am promisiunea ca mi se va reinoi contractul cu unul pe perioada nedeterminata.
va rog sa imi spuneti daca am dreptul la zile libere in cazul contractului pe per determinata. eu am nevoie de 4 zile libere de pe 28 pe 31 dec.
va multumesc
va multumesc pentru raspunsuri
multumesc mult
k multumesc.

dar stii daca pot avea ceva bariere cand cumpar casa, eu pers fizica si totodata propietarul firmei....si cam cat e minimul pe care pot sa-l trec in contractul de vanzare -cumparare...?
va rog ajutati-ma!!!
sunt propietarul unei microintreprinderi. microintreprinderea reuseste sa obtina un credit, cu banii astia construieste o casa. dupa terminarea constructiei , microintreprinderea poate instraina casa?! vinde, sau doneze, sau orice alta varianta de a o trece pe numele unei persoane fizice, daca creditul nu e achitat? sau exista posibilitate de transfer al casei si creditului pe numele unei persoane juridice? ceva gen preluare de leasing ?

idee care este, eu ca pers fizica nu pot obtine , creditul, dar firma da, dar casa vreau sa o trec pe numele meu, sa nu fie pe firma deoarece influenteaza in contabilitatea acesteia.

va multumesc mult.