avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Activitate zanabuna

Activitate zanabuna

Pt o societate comerciala care vrea sa-si deschida si cabinet medical: am voie sa am so codurile Caen de mai sus. Am vazut pe site-ul ONRC ca e nevoie de obiect de activitate unic, dar autoritatile sanitare cer totusi si codurile acestea.

:-/ Intrebarea mea: am voie sa le folosesc ca activitati secundare?
Multumesc tare mult
Stie cineva daca la Curtea de Arbitraj Coemrcial international din Bucuresti, servciile arbitrale se pot oferi si in engleza, daca asta e vointa partilor>
Multumesc....
Răspuns la discuția creanta bancara?!
Va multumesc foarte mult pentru sfaturi si recomandari; ce sa fac, nu le stiu pe toate inca!;)
Deci, nu mai conteaza acum daca sunt sau nu de acord cu clauzele contracului, din moment ce am semnat, dar macar pe viitor sa stiu ce drepturi am in calitate de client al bancii.
2. Vreau sa stiu in ce conditii banca are dreptul, nu ca vrea ea, sa-mi ceara banii inainte de scadenta din contract. Se prevede, e adevarat ca are dreptul, dar fara alte detalii.
Apoi, daca eu nu platesc cum se realizeaza executarea silita? Ma mai da in judecata sau va cere direct investirea cu tiltu executor? Dupa, se duce la executor sau ma executa ea? Ca sa stiu si eu la ce ma astept.
Oricum, va multumesc pentru tot si peste niste ani, o sa fiu si eu jurist adevarat.
:-/Am incheiat un contract de credit bancar(pentru studii). Pentru ca acum banca se pooarta abuziv, vreau sa stiu si eu ce legi se aplica la un contract bancar si mai ales, pentru restituirea banilor catre banca? Va rog foarte mult sa ma ajutati. Va multumesc anticipat.
P.S. Sunt studenta la drept dar n-am gasit nicaieri care este legea in baza careia banca pune conditiile de restituire si executarea!!!