avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate costel 20

Activitate costel 20

Am cumparat un teren de la primarie acum 8 ani in urma unei licitatii,(era o lege prin care se badea pamant tinerilor casatoriti 10 ari pentru a fi construite) case intr-o parcela de citeva ha, unde s-au facut case.Mi sa dat doar chitanta ca am platit terenul si un(contract?)prin care se specifica 10aridar nu mi-au dat o schema in care sa specifice de unde pana unde este al meu,asa ca mereu sant discutii cu vecinii pt ca fiecare ne dam dreptate, am cerut acast document de la primarie dar mereu este o problema( pt.ca fiecare la anceput 17 ani in urma cand sau dat primele locuri de casa sa mai lungit) am fost si la judet la cadastru dar si acolo treburile sant ancalcite nu se gaseste harta sau cand apare nu e cea modificata,nimeni nu are o schita a acestor locuri de case ce se poate face? Iar 4 ani in urma in spatele acestui teren am obtinut un altul 10 ari tot prin licitatie la care a trebuit sa platesc eu intabularea in numele primariei(aici mi-au dat schita care zice lungimea ori latimea fara a fi specificati vecinii) iar terenul initil era agricol dar in acte mi lau trecut de constructie sant unicul caruia ia fost trecut ca loc de casa. Pentru a descalci toata aceasta nebunie trebuie sa ajung in instanta?
Initial parcela a fost ampartita in terenuri de case 20m pe50m acum sant total ciopartite dupa placul celor care au fost acolo la anceput primaria nefacand nimic

va multumesc