avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate herald

Activitate herald

e nevoie de personal, problema nu sunt posturile vacante ci, banii care ar tr. sa fie alocati pentru plata salariilor si nu numai, chirii si alte cheltuieli. Astia au furat tot si acum ne scad salariile si muncim cat pt. 3. Cam asta ar fi problema nu lipsa posturilor ci, cea finaciara.
am priceput diferenta, dar oricum interpretarea te poate deruta mai ales in conditii de examen.dap, incep sa-mi amintesc cat de greu e examenul
ca tot e vorba de mapa lui neagu, pt cei interesati faceti va rog o comparatie intre speta 27 de la executarea hotararilor penale si grila cu nr.69 din subiectele date in noiembrie 2009.
astept parerile voastre va rog. deja m-a dezarmat abordarea celor care fac subiectele.
ralukka 1891 nu fi supărată că nu mai găseşti mapa lui Neagu pt. că nu are nimic în plus faţă de tratat, ba chiar în minus având mult mai puţine pagini. Într-adevăr camicris a postat din câte îmi amintesc numai speţele şi grielele, cu răspunsuri evident, din mapa lui Neagu, nu ştiu dacă întreaga mapă. Baftă!
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
bună! am înţeles că unii dintre cei care aţi reuşit performanţa de a intra în magistratură în primăvară, aţi studiat şi speţele care se discută la INM. De unde le-aţi luat?, sau dacă mă puteţi ajuta cu o informaţie privitoare la aceste speţe. Vă mulţumesc şi succes în noua voastră profesie!
se vor afisa în toamnă posturile scoase pt. concus dar, fireşte că, posturile vacante existente la momentul stabilirii examenului vor fi scoase la concurs.
ajutaţi-mă,vă rog, să găsesc speţele care se discută la INM, cele care sunt afişate în tematica lor de studiu.
nu cred ca o sa am timp si pt. spete la comercial, sa stiu eu toata tematica si spetele pe tematica si pe urma nu cred ca mai sunt probleme
si eu sunt de acord cu faptul ca diferenta o fac spetele, si nu cedo si legea de organizare, sa fim seriosi.... doar nu stam in drum de cedo si lg de organizare, la cat de dificile sunt spetele pe penal si proc penala...
multumesc cip 3118
neaţa, acum nu se ştie nimic de noile coduri, probabil că nu se va da din noile coduri, dar nu s-a stabilit nimic sigur.
vreau să vă întreb şi eu ceva, a venit o prietenă pe la mine şi se întreba dacă ar putea da examenul pe post în condiţiile în care după ce a avut 5 ani şi 8 luni vechime juridică, s-a suspendat din avocatură şi a avut o pauză de aproximativ 3 luni după care s-a angajat consilier juridic la o firmă la care lucrează de aproximativ 2 săptămâni.
eu îmi amintesc că am dat o declaraţie pe propria răspundere că nu am avut întreruperi în activitate, dar nu ştiu ce să zic, ea îndeplineşte condiţia vechimii mai puţin a neîntreruperii în activitate. voi ce ziceţi?