Buna ziua,am si eu o problema cu o firma la care am lucrat 20 de zile,am semnat cele 3 exemplare de contract dar nu am primit nimic,am scris si declaratia cum ca nu am carte de munca,pe data de 29 am fost la inventar si mi s a spus ca trebuie sa platesc o parte din el,am fost de acord cu toate ca eram noua angajata,programul din contract era de 8 ore/zi 40 ore pe saptamana si eu am lucrat 1 zi de la 8 30 pana la ora 22/ a 2 zi libera,pe data de 30 am anuntat ca nu voi mai veni pentru ca nu sunt de acord,am intrebat daca pot veni sa semnez vreo hartie sau ceva la mana si mi s a spus sa astept ca o sa ma sune,nu m au sunat si astazi 08.06 am fost la magazin si am asteptat sa vina asa zisa Sefa Mare,m au mintit pentru ca nici macar nu au vrut sa imi dea numarul de telefon sa o pot suna sa stiu ce fac,pe perioada in care am fost 2 zile in proba nu am fost platita,si in magazin pe zi erau 2 pers in proba,sefa mare decidea cine ramane,fetele care erau in proba stateau 6 ore sau chiar 12 ore pentru ca ei nu aveau oameni si le comvenea ca sa nu plateasca,ei refuza sa ma plateasca pe motiv de inventar 150 lei si inca 150 lei ca nu m am mai dus......este fix suma 300 ron pe care trebuia sa o iau...vreau sa stiu si eu daca se mai poate face ceva,am martori care m au vazut ca lucram 13 ore jumatate in magazin,personalul ceilalti colegi sunt pusi sa minta ca muncesc 8 ore in cazul in care vine vreo inspectie,nu sunt cu documentele corecte,multumesc astept un raspuns