avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate Irina_ii

Activitate Irina_ii

Răspuns la discuția intrebare referitoare la ambalaj.
Va multumesc foarte mult. Da, este cumparat pe persoana fizica. Asa voi proceda.
buna ziua. Acum o luna si putin am achizitionat de la un magazin doua produse identice (mp3 player). In timpul utilizarii am observat atat eu cat si a doua persoana ca aceste produse nu functioneaza corespunzator (are capacitate 2 GB si reda doar 20 melodii adik aprox 512mb). Am fost cu un produs la respectivul magazin si mi l-a inlocuit. Exact aceeiasi probl. Am fost urmatoarea zi cu ambele produse, in cutiile lor originale (in certificat scrie sa s pastreze ambalajul original) dar nu aveau hartiile din interior (o hartie pe care scria anumite instructiuni si inca una alba). Vanzatorul mi-a spus ca trebuie sa aiba toate hartiile din interior sa-mi poata restitui contravaloarea acestuia. Intrebarea mea este: daca nu mai am hartia alba, pe care nu scria absolut nimic, ar trebui sau nu sa imi restituie contravaloarea? Cutia unuia din aparate are o mica fisura p capac dar s inchide si in ea am dus aparatul fara probleme. exista totusi ambalajul original (nu l-am dus in punga). La ce articol pot face referire cand ma voi duce sa imi restituie banii? Macar pentru unul din produse deoarece nu mi s pare normal ca fara o hartie alba sa nu imi dea banii pe el. Va multumesc anticipat. Irina