buna ziua! vroiam sa va zic ca am facut denuntul aici in italia si pol din ro l-a preluat si din cate am inteles, zilele trecute l-au cautat pe acesta! el deja a vandut masina, bineinteles cu contract fals semnat de el in numele meu si fara cartea de identitate a autoturismului in original! el avea doar certificatul masinii, copie dupa cartea masinii si o copie dupa cartea mea de identitate( care expira in ziua de 17 iunie 2010). acum astept un raspuns de la pol sa vad daca au gasit masina( este la cel care i-a vandut-o). stau si ma intreb, pana cand se va continua in romania cu mita??? cum e posibil sa vinzi o masina care nu-ti apartine si nu ai nici un fel de imputernicire? ce sa mai fac acum? imi puteti da un raspuns, va rog? ce ar mai trebui facut? va multumesc!
nu mi-a mai adus nimic. nici masina, nici acte. am fost in ro si mi s-a spus sa fac in italia denuntul. ;-) asta dupa ce aici in italia, mi-au zis ca treb sa-l fac in ro. oricum, timp pierdut in ro si bineinteles si bani pierduti. m-am intors in italia si am facut denuntul.... in sfarsit!!! dar, cei din ro nu-mi spun absolut nimic! au zis doar ca denuntul trebuie bagat in sistem, astfel ei vazandu-l, se vor ocupa de caz. cei de aici mi-au zis ca e bagata in sistem de 10 zile. nici nu stiu ce sa mai fac! va multumesc mult! mi s-a zis ca intra la abuz de incredere si ca este caz penal! va multumesc!
bunaseara! am si eu o problema.... va scriu din italia si cum nu prea ma pricep cu legislatia, am cautat pe net si am dat de dvs! am imprumutat masina mea personala unui amic pt 2 zile cu promisiunea ca se mi-o returneaza in 2-3 zile! s-a intors dupa vreo 7-8 zile zicand ca a fost in romania si a facut accident cu masina mea! s-a intors fara nici un act al masinii si nici cu procesul verbal de la presupusul accident! masina mea valoreaza cam 5-6000 euro. am ajuns la un acord cu el sa-mi dea contravaloarea masinii de 5000 euro. el nu a fost de acord sa-mi plateasca masina. a zis ca nu are banii si ca poate sa-mi dea doar 1000, dar cu conditia sa-i fac procura de vanzare ca sa o poata vinde la dezmembrari. normal ca eu nu am acceptat si am ramas de acord sa vin eu in ro zilele astea si sa-mi dea o parte din bani. cum sa fac si ce sanse am sa-i fac reclamatie? astept un raspuns! va multumesc! ps: sunt aproape sigura ca masina nu a fost accidentata...