avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate MiauMiau

Activitate MiauMiau

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
v-am trimis mesaje cum il gasiti ... pana la urma o sa facem grupul invataceilor de pe audiobook-uri
macar acum daca mai aud pe vreunu prin intersectie ascultand d-astea, nu ma simt aiurea :))))) (presupunand ca-s toti la fel de nebuni ca mine sa asculte d-astea prin masina) :))))
e nasoala treaba daca se dau grile ca la inm ... pana acum intra cine vroia in barou .. acum s-au sucit
in alta ordine de idei, am luat si cartile de sinteze si audiobook alea de pe okazii si ma ajuta amandoua .... pt ca audiobook alea sunt tot asa sinteze cu subiecte pt examene .. sper sa recuperez mai repede asa
partea aiurea e ca e vocea unui barbat ... era mai frumos daca era o femeie :D

cu toate astea sper sa se dea examenu` cat mai tarziu :P
Salut... sunt nou pe aici .. as vrea sa dau si eu examenul de admitere in septembrie acum doar ca nu prea am timp de invatat si am vazut ca-s mai multi cu aceasta problema. Vad ca vinde cineva pe okazii audio books, si cu civil si penal ... le-a incercat cineva? Daca da, sunt bune sau n-are rost sa dau banii de pomana ?:))
In alta ordine de idei cum se da examenul ... tip sinteza sau grila? Ca nu mai stiu nici astia de capu` lor. Astept raspuns.