avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Activitate stati laura

Activitate stati laura

Buna ziua,
eu sunt administrator la o societate care acum este in insolventa, dar in vremurile bune am emis un bilet la ordin in valoare de 1500 lei pe care l-am avalizat in nume propriu. Intre timp a venit CRIZA si nu am putut sa-l platesc. Azi a venit un nene care se numeste executor judecatoresc si daca nu-i dau banii pana maine i-mi da apartamentul la cadastru si-i pune sechestru. Ce pot sa fac, sau daca este legal ce vrea el sa faca?
Da, am fost deja la 10 notari si se poate face, dar daca vreau dreptul de uzufruct nu se poate, dar daca vreau sa restrang dreptul de habitatie nu-mi trebuie autoritatea tutelara, in schimb am gasit o alta varianta mai ieftina si fara sa mai renuntam la nimic: minorii inchiriaza societatii mele pe x suma minimul acceptat, iar sc subinchiriaza la altii.
Multumesc mult!
faptul este consuma.
Acum nu mai putem schimba contractul de vanzare cumparare, in care sa trecem ori dreptul de uzufruct, ori dreptul de habitatie doar pe o camera?
Buna ziua tuturor,
In anul 2008 eu si sotul am cumparat un apartament pe numele copiilor nostri (2 buc), minori (3 ani si 5 ani), dar ne-am rezervat dreptul de habitatie viagera asupra intregului apartament. Acum vrem sa facem un contract de comodat pe firma mea si ulterior sa-l inchiriem, dar ni s-a spus ca nu se poate. De ce? Nu exista nici o solutie legala?