avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Activitate miha79

Activitate miha79

Buna ziua!
Locuiesc la bloc, la etajul 3, am trei copii cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani, iar de cand ne-am mutat in acest bloc vecinii de dedesupt si cei de deasupra care sunt si prieteni de familie nu ne da pace.
La inceput pentru simplul fapt ca mergeam prin casa, ne batea in teava, venea la usa si ma facea in tot felul, vecina mea de jos. Daca nu ii dadeam drumul la usa dadea cu piciorul in usa. Nu pot sa zic ca copii sunt usa de biserica, dar nu joaca fotbal in casa, dar pe ea o deranjeaza orice zgomot.
Mai nou a inceput si vecinul de deasupra sa-l deranjeze prezenta mea si a familiei mele in bloc.
Tin sa mentionez ca nu fac zgomote si galarie in intervalul 22 - 8 conform legii.
Mai nou ma ameninta ca o sa mearga la protectia copilului, ca nu-mi scot copii afara. Eu copii ii scot in parc, dar nu pot in fiecare zi caci mai am si alte treburi gospodaresti de facut cand ajung acasa de la servici. Nu ii pot lasa in parc nesupravegheati. A fost la politie si a spus ca-mi tin copii inchisi in balcon.
De fiecare data cand o intalnesc se leaga de mine.
Intrebarea este: LEGAL cum pot sa scap de hartuirea ei si a vecinului de deasupra pe care il deranjeaza porumbeii din fata blocului, care spune el au cuib in aierisirea de la apartamentul meu.
Eu in casa mea nu pot sa ma desfasor normal ca derajez, prin prezenta mea si a familiei mele pe cei doi vecini.
Culmea ca pe vecinii de alaturi nu-i deranjez cu nimic.