avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate clucerescu

Activitate clucerescu

Răspuns la discuția mandat 29 zile
da ..nu i au dat drumul..luni o sa faca o cerere de eliberare sub control judiciar am inteles.. l-a intrebat judecatoarea de ce a facut asta..i a spus ca ii pare rau ca a fost un moment de slabiciune..ca regreta durerea produsa familiei..avocatul i a aratat dovezi precum ca peste 2 luni trebuia sa ne casatorim..un avans platit la restaurant..nu stiu ..va multumesc pentru sfaturi. tipa de la informatii nu are nici o vina..cineva si a uitat cheia pe tejghea..si la un minut s a dus el acolo la informatii..si cand a dat sa plece ..ea la stricat spunandu i domnule..v ati uitat cheia..nu a stiut ca persoana dinaintea lui a uitat cheia nu observase.deci nu a existat nici o reclamatie..avocatul nostru lafel ne a spus ca spera la o pedeapsa cu suspendare
Repet.. a furat masina..nu a confundat o..a furat o intentionat..vroia sa o vanda sau nu stiu ce sa ii faca. Clar a furat-o. Nu neg asta..a furat o este hot ! nu neg asta nu ma ascund dupa deget.. ati inteles gresit. casiera i a dat cheia crezand ca este a lui si el s a dus in parcare si a furat masina. a cautat toate renault-urile din parcare.. si a vazut la care se potriveste cheia sau cartela ca avea cartela nu cheie apoi a dus o acasa in curte urmand sa o valorifice .v am spus tot adevarul..
Asta am aflat de la politisti.. nu stiu daca respectiva casiera a sustinut sau nu .. era la biroul de informatii..cineva a fost acolo a facut o plangere sau a intrebat ceva..nu stiu si si a uitat cheia..apoi s a dus el..a vorbit la informatii iar dupa ce a plecat aceasta crezant ca este cheia lui..i a dat o.. politistii mi au spus asta.
imi cer scuze pentru exprimare.. sunt foarte obosita ..si dezamagita..de el..din cauza asta si neintelegerea. nu incerc sa va mint. repet.: o functionara i a spus acestuia..domnule v ati uitat cheia...el s a intors a vazut ca nu este cheia lui si totusi a luat-o. Apoi s-a dus in parcare si a cautat masina.. respectiva un wolswagen. A lasat masina lui opel acolo si a plecat cu wolswagenul (furat) a dus o acasa..etc..Propriatarul a uiatt cheia la ghiseu ..iar functionara..a crezut ca este a lui si i a dat o lui..el a tacut din gura si a furat masina.Am luat astazi un avocat.. i am platit onorariu..iar maine se judeca recursul pentru cercetare in stare de libertate.Acesta a spus ca nu stie dosarul ..maine il vede..si isi da cu parerea deocamdata nu a stiut sa mi spuna sansele. va multumesc.. pt informatii..
nu are antecedente penale.
Discuție mandat 29 zile
buna ziua. O functionara de la real hypermarket serviciu clienti i a spus prietenului meu ca si a uitat cheia de la masina.Acesta crezand ca este a lui s a intors.. apoi a vazut ca nu este a lui si totusi a luat-o. S a dus in parcare a cautat masina a gasit o si a plecat cu ea. un renault. a dus o acasa si a bagat o in curte. a 2-a zis politistii au venit acasa si au gasit masina furata in curte aceasta avea gps. El a primit 29 de zile mandat. ce sanse are sa scape?sau ce pedeapsa va primii? unde se incadreaza fapta? mentionez ca deocamdata nu avem avocat decat din oficiu deoarece luni fac rost de bani.o prietena imi imprumuta 3500 de euro. sunt suficienti banii?va rog..sunt disperata.