Dna avocat ,cu tot respectul, aceasta postare nu ma ajuta cu nimic, eu i-am raspuns altcuiva referitor la acest lucru. Am pus niste intrebari si am cerut un raspuns din punct de vedere juridic, pe un site de profil. Nu m-am referit in niciun caz la faptul ca avocatii au, ca sa folosesc exprimarea dvs, astfel de 'indeletniciri'. Daca ma puteti ajuta cu un raspuns la intrebarile mele, va multumesc anticipat.
Ma gandeam la ideea asta in eventualitatea in care ar fi existat certitudinea ca va fi trasa la raspundere. Din pacate nu cunosc probabilitatea ca asta sa se intample. De asta am nev de parerea cuiva care sa ma ajute.
Dar, in orice caz, multumesc pentru pareri.
Problema mea este urmatoarea:
Sora mea a sustras zilele trecute un produs de o valoare mica, cca 7 lei din supermarket. NU a fost oprita de paza.
Intrebarile sunt: poate sa pateasca ceva? mentionez ca ea mai are o amendaa adm din 2006 cand a facut un lucru asemanator dar a si fost prinsa. Nu stiu ce a fost in mintea ei.
Cat timp se pastreaza inreg video si pot fi considerate unica proba pt trimiterea in instanta? in cat timp aflama daca pateste ceva? e ceva ce ar mai putea face? ar fi o idee buna sa se duca cu produsul si sa il plateasca spunand ca a constatat ca nu e pe bon, etc???
Multumesc