avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate adrianaro

Activitate adrianaro

Discuție calomnie
in urma constructiei ilegale a unui gard in jurul blocului, am fost acuzata de 3 locatari , ca am depus plangere la politie si ei au fost obligati sa darame gardul.unul dintre ei mi-a adresat injurii si a amenintat ca depune plangere la politie pentru ca detin un caine. din 10 apartamente am adunat 8 semnaturi cu cei care sunt de acord cu prezenta animalelor de companie in bloc.mentionez ca mai sunt trei familii ce detin animale de companie.doresc sa stiu daca cele 8 semnaturi sunt suficiente, si daca se depune plangere , vor fi afectati si cei din bloc .adica daca sunt discriminata in raport cu ceilalti proprietari de animale. in urma acuzelor ca eu am depus plangere la politie , am fost injurata si comportamentul anumitor persoane din bloc s-a schimbat, in sensul ca daca inainte ne salutam si purtam o discutie civilizata, acum nu imi raspund nici la salut, sunt injurata si am primit amenintari cu moartea.as dori sa stiu daca pot sa-l actionez in judecat pe cel care m-a acuzat , si daca acuzatia de calomnie este cea corecta?multumesc