Buna ziua. Am un contract incheiat cu Romtelecom in August 2008 pe 2 ani . Am tot pachetul ; telefon, internet, si televizor plus la oferta care era atunci 1 imprimanta si un hard disk extern, acestea se dadeau cadou daca luai tot pachetul cu contract pe 2 ani. Acum dupa ce a expirat termenul am vrut sa modificam contractul pentru ca plateam o suma de 150leipe luna ,surpriza a fost cind am aflat ca de fapt avem contract la internet pe 3 ani. Am fost la magazin RT. din Tulcea sa vad contractul la internet pentru ca eu nu aveam decit un exemplar in care scria: <<CONTRACT PENTRU FURNIZAREA DE SERVICII ROMTELECOM>>. iar acesta era doar pentru DOLCE. Acolo mi s-a spus sa fac o sesizare si sa astept raspuns, cea ce am si facut.In sesizare am cerut sa mi se trimita o copie a contractului de internet si telefon , pentru ca eu nu detin decit un singur exemplar atit am primit la data cind au venit si au instalat cablul si antena .Am primit aceste copii de contract dar nu au semnatura mea , este o semnatura falsificata. Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Buna ziua. Daca un debitor este decedat iar copii nu au dezbatut mostenirea cum ii poti obliga prin lege sa plateasca impozitul ?Desi unul dintre copii foloseste terenul extravilan. Se poate face poprire pe salariu acestuia? Multumesc.