Multumesc foarte mult pt. amabilitate.
Am gasit fisierele postate de dvs., Lichidare SRL,1,2. Cred ca la acestea va referiti. Am sa le arat contabilului si poate se va lamuri.
Eu i-am spus contabilului ca cei doi asociati sunt de acord sa imparta pierderile si prin hot. AGA (cf. legii 31) sa imparta, de comun acord, mijloacele fixe.
Raspunsul: "Nu stiu sa fac bilantul de lichidare".
Solutia data de contabil este sa vindem autoturismul si calculatoarele etc., catre catre cei 2 asociati. O solutie absolut ridicola, tinind cont de posibilitatea oferita de lege cu hot. AGA de impartire a bunurilor
Am facut demersul pentru dizolvarea si radierea simultana a unui SRL cu 2 asociati, fiecare 50% parti sociale. Am obtinut de la Reg Com rezolutia de dizolvare. Au trecut cele 30 de zile de la aparitia in Mon Oficiale a Hg AGA de dizolvare.
Urmeaza radierea si contabilul meu nu stie sa faca bilantul de lichidare: societatea are datorii NUMAI fata de cei 2 asociati si mijoace fixe un autoturism si calculatoare.
Rog mult pe cineva sa ma ajute cu un model de intocmire a bilantuilui de lichidare.