Multumesc,ideea este ca,am avut o corespondenta pe mail,cu directorul societatii,inainte de a depune cererea de chemare in judecata,incercand sa rezolv amiabil probleama,dupa ce am depus o cerere scrisa la sediu,fara sa primesc nr.de inregistrare sau raspuns scris.Am avut si o discutie fata in fata cu acest director care mi-a spus ca nu-mi da nici un sal compensator si daca vreau sa ma intorc ,o sa faca si o sa dreaga(am inregistrat discutia,dar stiu ca nu e admisa ca proba,a fost mai mult pt. mine)
La mail,directorul a raspuns,si acum citeaza din acel mail,ca dovada ca mi-a scris ca o sa mi se acorde sal compensator ,fara sa precizeze data la care o sa o faca.
Doar ca nu stiu daca exact ceea ce au scris sau am raspuns,deoarece nu mai am acea corespondenta.
Cu stima,
Sunt intr-un conflict de munca,la al 3-lea termen iar paratul(societatea la care am lucrat) a trimis azi la tribunal,o nota scrisa prin care solicita respingerea unui cap de acuzare din cererea mea,pe baza unei corespondente pe mail.
Eu nu mai am aceste mail-uri ,erau din martie spun ei.
Intrebarea mea este,ce valoare au aceste mail-uri in instanta,mai ales ca eu nemaiavandu-le nu stiu daca asa au fost formulate sau nu.