Exact! Datele au fost trecute pe un carnetel, PV au fost intocmite la birou cu un martor "fantoma" si au fost lipite de usa de la intrare! si la rubrica "alte detalii" a trecut ca, contravenientul a refuzat semnarea PV!!
Eu cred ca domnul politist a profitat de faptul ca ei erau niste copii (chiar daca unii aveau 18 ani si cateva luni, nu au inca cunostinte despre legislatie) si a scris la PV ca sa-si indeplineasca "norma"
Multumesc
Era noapte , ora 0,30 in parculetul din fata blocului, departe de apartamentele vecinilor. M-am interesat si nu exista niciun apel la Politia Comunitara de la vreun vecin....
Fac precizarea ca acel politist nu avea la el PV si nici nu le-a adus la cunostinta ca va intocmi asa ceva.... de exemplu fiica mea nu a avut buletinul la ea, dar de buna credinta a dat datele corecte!
Va multumesc
Buna ziua,
In data de 18 iunie fiica mea (majora) impreuna cu alti 10 colegi (unii dintre ei nu au 18 ani) au fost legitimati de catre un politist comunitar pe motiv ca unul dintre ei consuma bauturi alcolice. Cel in cauza a recunosc ca el e cel care a consumat, dar surpriza a venit in data de 22 iunie sub forma unui proces verbal lipit de usa prin care era anuntata ca are de platit 200 ron amenda pentru tulburarea linistii publice.
Un astfel de proces verbal au primit toti si pe toate cele 11 este trecut acelasi martor care semneaza ca a fost de fata (cu toate ca la momentul respectiv politistul comunitar era singur) si la rubrica "Alte mentiuni" este consemnat de catre agentul constatator faptul ca, procesul verbal este incheiat in lipsa unui martor si contravenientul refuza sa semneze procesul verbal (niciun PV nu contine semnatura contravenientului)
In rest dupa ce am citit este completat corect.
In aceste conditii se pot contesta procesele verbale?
Va multumesc
Cu stima