In anul 2009 am incheiat un contract de cesiune cu X in calitate de cedent , eu, avand calitatea de cesionar prin care mi-au fost cesionate toate drepturile referitoare la un teren pentru care am achitat integral pretul ,anterior semnarii actului in fata notarului.
Eu am fost de acord sa preiau drepturile asupra terenului cunoscand ca la momentul respectiv ptr.acordare lui se desfasura procedura administrativa prevazuta de Legea18/1991, Legea 247/2005 etc.
Mentionez ca X avea la randul lui incheiat un contract de cesiune cu Z in calitate de cedent si X-cesionar, prin care i-a achitat pretul integral lui Z .
Mai mult decat atat Z a incheiat cu X si un contract de mandat prin care il imputernicea pe X ca dupa ce va deveni proprietar sa vanda acest imobil catre cine va crede de cuviinta.
Si acum problema mea.............
Luna trecuta a fost emis titlul de proprietate pe numele lui Z.
Z care i-a cesionat lui X, iar X mi-a cesionat mie.
In vederea efectuarii cadastrului am solicitat un certificat fiscal si asa am aflat ca Z decedase.
Acum sunt in situatia in care am platit pretul terenului, a fost emis titlu de proprietate dar a decedat proprietarul.Sotia si copiii acestuia spun ca ei nu au stiut ce a facut tatal lor.
Pot sa-i chem in judecata pe mostenitori?
Trebuie sa-l chem in judecata si pe X?
Multumesc.