Intr'o dimineata un prieten de'al meu i'a inmnanat unui baiat 2 placute de memorie ram pentru a le vinde si ne-a zis sa il sunam dupa amiaza pentru a ne inapoia banii sau placutele(in caz ca nu le vanduse).Cand l-am sunat a spus ca sa vorbim pe o strada din cartier unde ne-am si dus.Au rezolvat ei iar apoi baiatul acela m-a luat pe mine la intrebari ca de ce il trag la raspundere si eu i-am explicat ca e prieten bun cu mine si ma intereseaza.Apoi a repetat intrebarea si m-a amenintat ca imi da una.Eu i-am spus sa dea si cand am vrut sa plec sa evit conflictul mi-a dat cu piciorul in spate.Prietenul meu a incercat sa potoleasca conflictul dar si-a luat si el un pumn in cap si apoi a fost trantit pe jos.Apoi ne-am luat la bataie iar acesta dupa ce s-a terminat scandalul a incercat sa isi cheme prietenii sa ne bata si ne ameninta ca ne sparge geamul la masina.
PS:Dupa asta prietenul meu i'a luat telefonul ca garantie pana ne aduce banii sau placutele si am plecat.La vreo 2-3 ore am fost chemati la sediul de politie unde am dat declaratii iar respectivul a depus plangere impotriva prietenului meu si acesta a procedat la fel.Amandoi au certificat medico-legal.
La o saptamana dupa a depus plangere impotriva mea pentru vatamare corporala.Sunt minor iar el este major plus ca mai are un proces anterior care inca nu s-a terminat.Ce solutii am?:">