avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters154698

Activitate ContSters154698

Am o firma care se ocupa cu distribuirea buteliilor de aragaz la centre. Mai precis, am rastele cu 20 buc. butelii la diverse persoane in curtea personala.Eu ca administrator al firmei am semnat cu aceste persoane un contract de distributie si vanzare, contract care este la firma , nu este depus nicaieri. In urma vanzarilor, eu le scriu facturi si chitante pe numele lor, apoi platesc impozitul de 16% , in urma acestor documente. Simplu...pana acum. In urma schimbarilor cu impozitarea nu stiu , unde se incadreaza aceste persoane...si cat trebuie sa le platesc la impozit. Mentionez ca pe langa aceasta activitate cu buteliile, persoanele respective sunt pensionari , angajati sau nu lucreaza deloc. Cum ma raportez la fiecare categorie si ce declaratie trebuie sa aplic?
Ma intereseaza de la ce data se aplica noul cod penal si daca se vor face gratieri din inchisori???
Ma intereseaza de la ce data se aplica noul cod penal si daca se vor face gratieri din inchisori???
Buna ziua. Politia municipiului, mai exact biroul de investigatii criminale are dreptul sa-mi ceara copii xerox dupa facturi din actele firmei personale? Sau doar politia(garda) financiara? Va multumesc.