avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate herrdanielradu

Activitate herrdanielradu

Răspuns la discuția Acces gara in curte comuna
Nu cred ca asta e solutia, pentru ca terenul este putin, ar insemna sa trec peste partea de curte a unui vecin ca sa ajung la garaj si o dam in altele. Eu m-am interesat la Apolodor, si ei au trimis catre politie un act prin care mentioneaza ca de fapt nicio masina nu are voie sa parcheze in curte. Politia a spus ca se poate varianta asta, dar nu inteleg de ce dau inapoi si nu iau masuri. Mi-ar conveni mai mult sa nu mai parcheze nicio masina in curte, asa nimeni nu ar avea cum sa-mi mai blocheze accesul la garaj.
Buna ziua! Locuiesc intr-o curte comuna in Bucuresti. In aceasta curte, terenul este in devalmasie si nu este specificat niciun loc de parcare. Cu toate acestea se parcheaza masini. In spatele curtii se afla un garaj al carui proprietar sunt eu. De ceva timp, in fata garajului, 2 vecini isi parcheaza masinile. Cale de intelegere amiabila nu exista, pentru ca am incercat si am primit doar injuraturi si amenintari. Ieri am chemat politia si au spus ca ei nu pot face nimic, au venit doar ca se nu ne luam intre noi la bataie. Au mai spus ca daca varianta cu intelegerea amiabila intre vecini nu este accesibila, sa o rezolvam in judecata. Acum intrebarea mea este daca pot face ceva cu datul in judecata si daca exista si care sunt articolele din lege care sunt incalcate de cei doi vecini.