avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters155088

Activitate ContSters155088

Răspuns la discuția DOSAR DE DAUNA CARPATICA
Am rezolvat problema cu Carpatica Asig. M-am dus la Carpatica Asig. sa-mi retrag dosarul de dauna. Repar masina pe CASCO. Firma unde am CASCO ii da in judecata pe cei de la Carpatica Asig. si isi recupereaza banii.
Cel de la Carpatica Asig imi pune o intrebare de 2 bani:"Stiti pe ce bani va reparati masina?". Raspunsul meu:"Pe banii vostri. Atunci, de ce va bateti joc de oameni?"
Răspuns la discuția DOSAR DE DAUNA CARPATICA
La inceputul lunii mai, in timp ce sotia conducea masina proprietate personala a fost lovita din spate de catre o alta masina datorita nerespectarii distantei si neatentiei la volan (sotia franase pentru ca masina din fata ei franase). Sotia era si cu copilul in masina. Soferul si-a recunoscut vina. Acesta conducea masina firmei la care lucra. Am mers la firma de asigurari la care masina avea RCA, Carpatica Asig. S-a intocmit dosarul de dauna. In urma analizei dosarul a fost respins. Am facut inca doua cereri de reanalizare a dosarului, dar si acestea au fost respinse. Am apelat la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA). A fost inca o data reanalizat dosarul si acelasi raspuns: avariile rezultate pe auto asigurat nu sunt complementare cu cele ale auto pagubit. Evenimentul rutier descris nu corespunde adevarului. Se respinge cererea de despagubire.
La accident au fost cel putin sapte martori. Masina firmei transporta muncitori la lucru. Hayonul nu se mai incuie si din aceasta cauza nu-mi pot folosi portbagajul masinii. Stopul spart, aripa spate, armatura, bara indoite etc.
Unde trebuie sa mai apelez pentru a-mi repara masina?
Multumesc de intelegere.