eu am fost surprins la iesirea din intersectie si nu s-a facut nici expertiza si nici schita accidentului intrucat in ziua accidentului i-a dat permisul si nu i s-a aplicat nici o sanctiune
am avut un accident rutier, ajungand la intersectie am oprit la indicatorul"stop",am acordat prioritate pietonilor,m-am asigurat din ambele parti,fiind si trecere de pietoni in partea dreapta pe drumul cu prioritate am patruns in intersectie,iar la iesirea din intersectie era alta trecere de pietoni carora le-am acordat prioritate fiind surprins in intersectie din partea dreapta a venit un autovehicul condus de o persoana care vorbea la telefon,si nu a acordat prioritate pietonilor avand drum cu prioritate a intrat in coliziune cu mine in partea din spate,eu fiind cu 3 pasageri in autoturism din care 2 au suferit leziuni usoare,mi s-au recoltat probe de sange,alcoolemie si a fost testat autovehiculul rezultatele fiind nule.mi s-a retinut permisul de conducere pt neacordare de prioritate,nu am semnat constatarea politiei pt ca in momentul masuratorilor persoana care m-a lovit a mutat autoturismul de la locul accidentului fiind vazuta si de organul de politie acestia neluand nici o masura,iar dupa 15 zile am fost la prelungirea dovezii,si mi-a dat trimitere catre parchet sa iau aprobare de la procuror si sunt cercetat pt infractiunile prevazute la art 184 alin 1,3 si apoi mi-au zis sa merg la politia rutiera pt prelungirea dovezii.Cum trebuie sa procedez si cui sa ma adresez?