avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate paac

Activitate paac

Buna numele meu este Ionut Petru as dori sa stiu si eu anumite lucruri daca se poate
Tatal meu a decedat in luna martie 2003 am beneficiat de pensie de urmas 6 luni.
as dori sa stiu daca mama are dreptul la pensie de urmas tinand cont de faptul ca nu are minimum de 10 ani lipseste 3 luni de zile adica are 9 ani si 7 luni ce este de facut in acest caz
Va rog mult luminatima
parerea mea este ca trebe facuta o reclamatie la primarie si ulterior primaria va lua masuri cu siguranta
Răspuns la discuția drept de mostenire
valoarea terenului/.>? si unde pot afla acest lucru
buna ziua as dori sa fiu lamurit cu unele lucruri.in urma decedari bunicilor mei adica parinti tatalui meu au ramas niste terenuri intravilane,urmand ulterior sa se faca partajul ei fiind trei frati.tatal meu fiind decedat,pentru drepturile de mostenitor al tatalui meu se ocupa fratele lui.dar nu cu mult timp in urma a decedat si acesta .exista un teren de 5000mp,avand doar titlul de propietate,pe numele bunicului meu, pe care trebuie intabulat apoi ulterior facut partajul.din toate lucrurile astea as vrea sa stiu daca de drept toate cheltuielile pentru acel teren intabulare..mostenire imi revin mie si cat mar costa cu aproximatie o astfel de procedura. va multumesc alex