Confirmat 80 de puncte, mult spor pt urmatoarea proba! Ma duc sa beau o bere! :D
@patrick, mi se pare de bun simt:D nu ca n-as avea si argumente contra...
@rino, concret cum anume savarseste omorul? (ca sa fie in concurs ideal cu 250) avand in vedere ca lovirea si vatamarea sunt absorbite in infractiunea de omor, raman amenintarea si expresiile injurioase...
cum anume il omoara pe ala ca sa avem, prin aceeasi fapta, 250 si omor? eu asta nu pricep
nu am o problema ca pot fi retinute impreuna...treaba cu concursul ideal ma calca pe nervi..
tu practic zici ca daca eu, in exercitarea atributiilor de servici il omor p-ala care e tot in exercitarea atributiilor de servici, vatamarea corporala sau lovirea nu mai sunt absorbite de infractiunea de omor? apropo, nu cred ca 250 apara prestigiul institutiei, cred ca mai degraba il apara pe omul de rand impotriva abuzurilor institutiei...
eu nu am gasit decat situatii referitoare la revocare...:D..oricum, mi se pare ca problema merita discutata
dupa parerea mea, persoana putea fi trasa la raspundere din momentul consumarii infractiunii de santaj...daca se marginea la un singur act de executare, era clar.
cat despre termene, cred ca ai dreptate...nici eu nu vad ce termen curgea in favoarea lui din momentul consumarii...
ramane de vazut
in alta ordine de idei, o parere referitoare la 66 G1 (purtarea abuziva)? sincer, caut un exemplu care sa stea in picioare de fapta care sa poata fi incadrata juridic asa cum s-a descris la varianta b..concret, ce trebuie sa faca ala pt a se retine concurs IDEAL intre purtare abuziva si omor comis in legatura cu indeplinirea atributiilor de serviciu ale victimei..
(am discutat un pic si pe celalalt topic, dar hai sa mai auzim si alte pareri)
a primit careva mail de confirmare privind admiterea la camin?