avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate whitedragon

Activitate whitedragon

Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
adrian_morar a scris:

Eu pot sa spun ca am sarit peste practica. Marti pe 13 iulie si tot marti pe 31 august am sedinta in complet de vacanta in camera de consiliu, desi practic prima sedinta ar fi trebuit sa o am pe 7 septembrie. Asa ca poate ar fi bne sa ne pregatim sufleteste. Cel putin unii dintre noi. Oricum mie intr-un fel imi pare bine pentru ca probabil o sa am mai putine emotii in prima sedinta publica.

pana la urma ce complet esti? c3 ori c7??
whitedragon a scris:

iarta-mi raspunsul intarziat, am avut probleme cu calculatorul.
am lucrat la allianz-tiriac si nu-mi pare rau deloc, e o firma exceptioanala. Dar pt ca imi expira contractul exact la 01.06. si pt ca ei nu angajeaza decat de la intai ale lunii, n-am vrut sa-i mai incurc pt ceea ce credeam eu ca vor mai fi max 2 saptamani..

asta era pt tine, geaninanicu...:)
erdelybea a scris:

whitedragon, cred ca te-ai referit la mine cand ai zis ca am si vb si referitor la numirea in MCiuc

da, la tine m-am referit...
hm, daca esti numita la miercurea ciuc, da, am fost colegi... am si vb..
dar nu mai stiu daca si tu ai luat exam ori doar te pregatesti s-o faci.. dar daca te pregatesti, il vei lua cu siguranta, avand in vedere cum si ce gandesti..
si eu am apreciat intotdeauna ce-ai spus...
iarta-mi raspunsul intarziat, am avut probleme cu calculatorul.
am lucrat la allianz-tiriac si nu-mi pare rau deloc, e o firma exceptioanala. Dar pt ca imi expira contractul exact la 01.06. si pt ca ei nu angajeaza decat de la intai ale lunii, n-am vrut sa-i mai incurc pt ceea ce credeam eu ca vor mai fi max 2 saptamani..
Gata, decretele sunt semnate, ce mai conteaza cand se publica? O zi, doua, trei, nu-i esential..Esential e altceva. Ganditi-va ca putin aluat dospeste toata plamadeala. Mi-as dori ca cel putin cei de pe forum sa inteleaga ca noua pozitie (de putere) li se datoreaza exact asa cum li se datoreaza nasterea...
Personal, cunosc persoane care s-au inconjurat de 5-6 ani de tratate si nu reusesc sa ia examenul..
Si daca am fost alesi, imi doresc sa si schimbam ceva. Dar asta nu implica neaparat vreo actiune ci doar sa ne facem cu adevarat treaba pt care ne vom angaja prin juramant. Daca cititi cu atantie cele 10 porunci, marea majoritate incep cu ,, sa nu..''. Asta as vrea sa facem toti...
daca ne luam dupa ex de anu trecut, pe 3 iun. ar fi tb sa fie semnate, daca ne luam dupa cel din toamna, azi ar fi fost..deci stabilim un nou record
asta e, daca am uitat unde existam( m-am mai lasat si de serv de la 01, ca boul..)