avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Activitate miron_ciprian

Activitate miron_ciprian

Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
Au inceput sa publice si celelalte decrete pentru judecatori.
Ma aflu si eu printre ei, cred ca decretul nr. 681. Va fi M.O. nr. 0457.
Gata au aparut!!!
Sunt doar judecatorii cu primele medii...
Mai am de asteptat. Poate apar in seria urmatoare. Ce sa mai zic de procurori. La ei cand se vor publica oare???
zz-man a scris:

Chestia asta îmi aminteşte de un banc (întâmplare adevărată) de pe timpuri. Un negustor care avea prăvălie a trebuit să plece după marfă şi a lăsat în locul său la tejghea pe un ţăran în care avea încredere. Ţăranul - căci ştia să scrie şi să citească - se mândrea cu acest lucru şi a promis să ţină evidenţa scriptică a persoanelor ce cumpărau pe datorie. La sfârşitul zilei, când negustorul a ajuns acasă şi a citit lista datornicilor s-a supărat foc văzând ce persoane au cumpărat "o femeie - două ouă, altă femeie - cinci ouă", fără a le reda nominal. Cam aşa este şi cu decretele - un judecător ... alt judecător ... Eu care încă nu mi-am finalizat cererea de demisie nu ştiu deocamdată cu ce date va trebui să o completez (nr. act, nr. M. Of. etc). Dar asta e cea mai mică dintre griji. =D>

In aceeasi situatie ma aflu si eu.
La data publicarii trebuie sa imi inchei raporturile de munca, dar fara nr decretului si al M.O. nu prea pot sa fac nici o miscare.
Sper sa nu se tina de cuvant cei de la M.O. si sa publice doar o parte din decrete astazi. Cel putin asa se discuta vineri pe aici.
Pana in prezent nu au fost publicate decat decretele de la nr. 624 la nr. 666, pentru judecatori.
Asta am observat si eu.
Dar nu le pot deschide inca sa vad care si cum sunt.
Din cate am vazut s-a inceput cu judecatorii.
Va fi M.O. nr. 0456, iar decretele de la nr. 624 la ... cat suntem!!
whitedragon a scris:

adrian_morar a scris:

Eu pot sa spun ca am sarit peste practica. Marti pe 13 iulie si tot marti pe 31 august am sedinta in complet de vacanta in camera de consiliu, desi practic prima sedinta ar fi trebuit sa o am pe 7 septembrie. Asa ca poate ar fi bne sa ne pregatim sufleteste. Cel putin unii dintre noi. Oricum mie intr-un fel imi pare bine pentru ca probabil o sa am mai putine emotii in prima sedinta publica.

pana la urma ce complet esti? c3 ori c7??

Nici macar nu s-au publicat decretele in M.O. si aveti deja infiintate completele?
Ca sa nu mai zic de rapartizarea dosarelor si data exacta cand intri sa judeci???
Desi nu e corect, practica se face sau nu se face in functie de instanta, mai precis de bunavointa presedintelui. La unele instante faci practica asa cum am auzit ca se va intampla la Constanta, la alte instante nici vorba de practica, intri direct in paine.
Cel putin asa am auzit!!!
Sa urmarim pana mai tarziu astazi sau incepand de luni asa cum ai spus prima data?
E ora 20. Nu s-a publicat nimic in Monitorul Oficial. Ramane pe maine?!
E prima data cand postez, dar va urmaresc de mult.
N-am vrut sa intervin, dar vad ca e cam mare stresul. La fel a fost si pentru mine in toata aceasta perioada.
Si totusi vreau sa va dau o veste mare. Asa ca sa va scap de griji.
Cu toate discutiile de la administratia prezidentiala si cu toate amanarile, astazi au fost semnate decretele.
Link [ link extern ]

Felicitari tuturor!!!