Am si eu o intrebare, este legata de plata impozitului de 16%; as vrea sa stiu care este procedura, am inteles ca trebuie sa ma inregistrez la anaf samd, cu ce periodicitate se platesc, cum imi stabilesc masa impozabila (care cheltuieli sunt considerate deductabile).Ce presupune tot acest proces?
Multumesc.
Am si o intrebare legata de componenta consiliului director a unei asociatii...acesta poate avea in componenta cel mult o patrime persoane din afara asociatiei....in cazul persoanelor fizice care sunt asociati intr-o persoana juridica membra a asociatiei ce se intampla? sunt din afara asociatiei sau nu?
am si o intrebare...sunt persoane din afara si persoanele fizice asociate intr-o societate membra a asociatiei?de exemplu, o asociatie non-profit are membrii persoane juridice si asociatii din aceste persoane juridice fac parte din consiliul director al ong-ului..sunt ele persoane din afara?
sper ca m-ati inteles.
multumesc
pot face parte din consiliul director si persoane care nu sunt membri ai asociatiei, in limita de o patrime. Regula este de a alege primul consiliu director doar dintre membrii fondatori...