avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Activitate kinder

Activitate kinder

eu am primit aseara pe nedrept o manda d 2 milioane.pur simplu faceam de mancare.practi faceam mujdei de usturoi si ascultam muzica,care nu era data tare.
a venit vecina de jos cu 2 politai ca cica de ce fac scandalul asta monstru!si mi-a dat 2 milioane amenda!nu inteleg de ce!daca se auzea in tot blocul muzica mai inteleg,dar nunera data tare.si nici usturoiul nu mi-a luat mai mult de 5 min ca sa-l pisez.c sa fac acum?
depun contestatie?
nici macar nu au completat pe procesul verbal locul cu martorii.cel putin am scris jos ca nu recunosc fapta.
nu stiu ce sa fac!pt ca este prima oara cand tin un proces vb in mana.
si in lege am vazut ca minimum este de 80000 si maximum de 400000! de ce am primit 2 milioane?
in procesul verbal scrie:"subnumita la ora si data mentionata mai sus a deranjat linistea locatarilor din imobilul mai sus mentionat folosind muzica la un grad la intensitate maxima"
si mai e scris ca : "faptele comise sunt prevazute de articolul2 pct.28 din legea 61/1991 sanctionate de art.3,alin.1( si aici nu mai inteleg)lat"s" sau"4".
este taiat ma angajez.scrie "nu ma angajez sa achit in termen de 48 d ore..."

ce trebuie sa fac?
stiu ca nu am facut astea.
se poate depune contestatie?
pot lua ca martori colegii care erau la mine si 2 vecini care sunt la acelasi etaj cu mine?
nu ma pricep si nu stiu ce sa fac!
daca nu platesc amenda ce se intampla?(in primul rand nu am bani,sunt studenta in iasi si sunt din galati)